Modlitba

Modlitba

Anotace: ...za lásku

Před křížem klečím a modlím se za lásku,
ne za tu, co v baru dostaneš na tácku,
neb modlím se za lásku s růžovým květem,
i za tu co dávají matky svým dětem.

Před křížem klečím a modlím se za noci,
pěsti zatínám, již není mi pomoci.
Znám jednu lásku ze sta do srdcí vryté,
v očích milenců, dětí a matek skryté.

Před křížem klečím, modlím se a pláči,
vzbuďte se sobci vy svého Já, vy spáči,
nastavte dlaň, z hrudi si pýchu vyrvěte,
snad láska vám v srdcích ledových vykvete.

Autor lovelorn, 17.10.2014
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, MARKO, Decaturka, Lůca, Kaitlynn, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí