Mňáguju a žďorbuju tě

Mňáguju a žďorbuju tě

Anotace: Poslouchal jsem kapelu a myslel jsem zase na ní a text se mi promíchal.

Miluju tě,
nenávidím tě,
nechápu tě,
chci tě.
Nech ať můj koráb s tebou pluje
u Sinajské šíje tropické vedro a vlhko je
tam náš koráb zažije krásné bouře
které stěžeň zlomí a plavbu ukončí.
Jsi plavčík velmi šikovný
co zlomený stěžeň spraví
a koráb nás do Kámasutry doplaví.
Miluju tě,
nenávidím tě,
nechápu tě,
chci plout společně.
Moje loď tichým oceánem pluje
žádná bouře se nekoná
do plachty se vítr neopírá
nejsi totiž se mnou naloděná
jiný kapitán tě asi má
ty má krásná mořská vílo jediná.
Já miluju tě,
proto nenávidím tě,
nechápu tě,
do lodě chci tě.
Vítr do plachty se neopřel
proto skočil jsem na člun lodní
vesel hrdě jsem se chopil
vesloval, vesloval a do útesu pích.
Celý náklad vysypal se
do moře potopil se krásně
zbývá než plavat dále.
Na krásný atol jsem se dostal
je pustý jak já v sobě sám
bez tebe nechci robinsonádu prožívat.
Já miluju tě,
moc návidím tě,
strašně nechápu tě,
chci duši i tělo tvé.
Autor Michálek, 30.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí