Přání II

Přání II

Anotace: ... pro ženy (pro ženu)

Když se určitý věk blíží
není vše již bez obtíží
a když je už ten věk tady
je třeba si vědět rady

Chce to jasnou mysl míti
střídmé jídlo střídmé pití
smáti se a žertovati
mladším občas radu dáti

ti sic přezíravě budou
při ní zřejmě zívat nudou
to však nesmí odraditi

Ze života radost míti !

U žen věk se snadno tají
neboť dobře vypadají
i když kulatiny slaví
A tedy jak klasik praví:

Hodně štěstí hodně zdraví !
Autor Heron, 30.01.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí