Protestsong

Protestsong

Anotace: 13.komnata Lukáše Šnajdra

Chci napsat protestsong
a nevím proč.
Nejde mi to do hlavy,
asi jsem cvok.

Chci napsat protestong
a nevím o čem,
asi jsem po čase
tak nějak dospěl.

Dospěl a pochopil,
že nemá to cenu,
něco měnit
o něco se snažit.

Je smutné,
jak přešla mne snaha.
Už nemám v srdci oheň,
hanba mně,hanba!

Ještě před lety,
naše nálety,
proti všemu,
spíše než nacionalisty,
byli jsme anarchisty,
kámo.

S flaškou od rumu,
vytáhnout proti systému,
nezákonně.

Jak léta běží,
já jsem klidnější.
Trochu to sere
mý starý já,
který vobčas
zpátky na povrch
se dere.
A chtělo by řvát
"Nasrat na všechno ,nasrat!"

Trochu jsem vystřízlivěl,
z toho opojení mládím.
Nové životní cíle uviděl,
a už jen vzpomínky na časy,
kdy nám svět ležel u nohou hladím.

A tak napsal jsem protestsong
proti své osobě,
zatím jsem dočasně,
nadmíru spokojen.
Autor lukassnajdr, 19.10.2014
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubský P., KatkatkaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak napsal jsem protestsong
proti své osobě...

pěkný nápad a zpracování :-)

25.10.2014 12:10:52 | hledač

Díky moc:)

25.10.2014 12:23:36 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí