Nejenom živly jsou život

Nejenom živly jsou život

Anotace: ****

Jsem voda
průzračná a čistá
deru se údolím
klikatím se rozpálenou zemí
vlévám se do moří.

Jsem vítr
jsem všude a nikde
ničivý i mírný
nespoutaný pouty.

Jsem slunce
jasné a zářivé
svým paprskem
život můžu dát i vzít.

Jsem smrt
jediná spravedlivá
přijdu když naplní se Tvůj čas
vezmu Ti duši, naději i víru
posmrtný život Ti za to nabídnu.

...a záleží jen na Tobě
věříš - li v něj
či nevěříš...
Autor karkulka.a, 30.01.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

fakt jsi živel***

30.01.2007 17:30:00 | krakonosjiri

***

30.01.2007 11:51:00 | karkulka.a

... jsi živel

30.01.2007 10:03:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí