Poprvé

Poprvé

Anotace: ....

 
Svá poprvé sbírá
na každý den
všednosti stírá
život není sen

Poprvé s ním....
jen sex je pojí?
vždyť dobře ví
bojují v nahém boji

Poprvé dává
své tělo jen
ona se stává
jeho relaxem
Autor Martinecka23, 20.10.2014
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí