Bez křídel nežiju

Bez křídel nežiju

Anotace: ...

Směješ se
a já vím,
to co nikdo jiný.

Dívám se
a vím
to bez pochyby.

Miluješ jinou,
čtu to ve tvých očích.
Čípak vinou
stalo se, že nejsem tou vyvolenou?

Tvá slova slyším,
jsou mi jen potvrzením,
že mi tvé srdce nenáleží.
Nevíš, co cítím.
A teď už na tom ani nezáleží.

Jsi můj nejlepší přítel
a bez tebe
byla bych jako pták bez křídel.
Už nemohla bych do nebe.
Autor Taloued, 20.10.2014
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: Loveless, Aaliyan, Laven De Brig, Lioness, MARKO, Madanik, Malá mořská víla, jitka.svobodova, Frr, Jort, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí