Morbidní a divná

Morbidní a divná

Anotace: ...

Na břehu s písní,
na tváři jen slzu,
uprostřed snění,
jen nic proti zlu.

Pěna řeky u kamenů,
malá loďka na hladině,
spřízněná duše u kořenů,
vodopád hučí tak strašlivě.

Pírko z andělů nebeských,
vločka na studené tváři,
pár krůčků od jam bezedných,
osud se tak divně tváří.

Jen tma bez jediného světla,
jen svíčka bez knotu,
vlhká jáma okolo těla,
ptá se kde je, ale ví že není tu…
ta krásná a svěží,
s kosou přes rameno,
zamnou poklusem běží,
její tajemství nebude prozrazeno…
Autor Láďa, 30.01.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí