Jsi...

Jsi...

Anotace: ...pro člověka, který mě drží nad vodou.. (možná zvláštním způsobem, ale funguje to) :-)

Někdy jsi blízko - na dosah,
vzápětí mizíš zcela,
pak dotknout se Tě nemůžu,
i kdybych třeba chtěla.

Jsi pro mě stále záhadou,
chováš se ke mně chladně,
se svojí maskou kamennou
zvládáš to všechno snadně.

O nic mi nejde - neměj strach,
nešílím ze svých hříchů,
jenom o Tobě přemýšlím,
sama se sebou, v tichu.

Netíží mě snad žádná zášť,
nepřetínám si žíly,
uvnitř mě hřeje Tvoje zář,
dodává mi kus síly.

Jsi tajná část mého hříšného já,
příjemná víc než maličko,
jsi přítel, na němž ráda mám
právě to jeho sluníčko.

Jsi pro mě věčnou otázkou
v té mojí cestě za láskou...
Autor glifada, 05.03.2005
Přečteno 768x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí