Nad osudy lidí

Nad osudy lidí

Anotace: Po delší době jsem zkoušela něco napsat.Zase téma života

Smát se?Brečet? Křičet!
jednadvacet, třicet.
Letět vesmírným prázdnem
na věky věků, na věky věků!
Co je Tvým velikým snem?
poslouchat holuby, vrkú, vrkú

V nekonečné dáli,
dvě postavy stály.
O čem si povídaly?
Kým vlastně byly?

Smát se! Brečet! Křičet!
Nad osudy lidí! Na osudy lidí...
Jednadvacet, třicet
Přestal kašpar křičet

Nad osudy lidí.
Autor Dušekteráztroskotává, 23.10.2014
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kašpar se usmívá...

24.10.2014 00:16:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí