Život jsou karty

Život jsou karty

Anotace: hudba zas party...

Eso a šestku

na ruce měl.

Dav za ním

 jen tiše zašuměl.

 

A když dopil

ze svýho panáka.

Vyložil karty

a začal se smát.

 

Mám karty,

který nedávaj.

To se tak v životě

často přihodí.

 

Ale i když ti

malí šance dávaj

Nesmíš je poslouchat.

 

Život jsou karty

Hudba zas party

A láska zklamání

Víra je utopie

A co tě nezabije

To je ti k mání.

Autor jyrkaa, 27.10.2014
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí