V duchu

V duchu

Anotace: Malinký pozastavení v čase...

Hleděla na horizont,
viděla spleť temných stínů.
Mlčela, v duchu však uznávala svoji vinu.

Slyšela slunce kvílet,
viděla jak umírá.
Mlčela, v duchu si však slzy z tváří nestírá.

Cítila chladný vítr,
věděla, že není cesty zpět.
Mlčela, v duchu však začla stínům vyprávět.

Hleděla na horizont,
viděla jak spleť stínů mizí.
Mlčela, v duchu však uznala, že svět je jí cizí.

Slyšela hvězdy kvílet,
viděla jak rychle blednou.
Mlčela, v duchu však ztrácela pod sebou půdu pevnou.

Cítila raní déšť,
věděla, že nesmyje ji bláto z těla.
Mlčela, v duchu však už dávnou uletěla.
Autor Severka, 30.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Sandra_T, WAYWARD, Kozoroh 1, Asinar van Martinaq
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...dobré a to dost dobré.

15.03.2008 20:05:00 | WAYWARD

Svědomí.to je ten tichý hlásek,který nám šeptá,že se někdo dívá!...
Tak tady přemýšlím,zda truchlíš nad ztrátou panenství / věřící to pociťují jako hřích/,či jsi svému milému elegantně zahnula...Ale spíše jsi se zas vžila do postavy oblíbeného románu...

19.05.2007 11:54:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí