NeBáseň

NeBáseň

Anotace: Volné pokračování díla NeBásník....

Mám v sobě duši básníka
však talent ani náhodou,
z mých veršů vzniká báseň
snad jen malou nehodou.

Rýmu mám plnou hlavu
to je sice pravda,
ale při psaní na papír
přichází náhle zrada.

Tolik přeji si napsat
báseň která ohromí svět,
ale většinu mého díla
je snad lepší nevidět.

Jak vznikají dobré básně
zůstává pro mě záhadou,
muchlám další list papíru
a odkládám tužku vypsanou.

Nejsem básník
i když bych si to přál,
to mi však nezabrání
zkoušeti to stále dál..
Autor WIRUS, 30.10.2014
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí