Odzadu

Odzadu

Anotace: Ze zážitku silného, pozdně letního, horského a lidského

 

 

 

 

A pohled dolů tě neláká
i když uvnitř nějaká spona
tlak
- anebo ne?
Jestli je prázdný svět anebo já
to si povíme, až přijde
ta pravá

Svobodu si užij, když sis to tak přál
pluj!
To je, oč jsi stál.


Přijdeš jednou v noci domů
a zastavíš svůj svět.
Je to krása - leť!
Bezpečí ti nic neříká, ale věz, že kameny se valí
a řeka teče a v noci...
stéblo leží na papíře
genius loci.

 

 

 

Autor Putovatel, 31.10.2014
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, knihomolka, A42, AndreaM, isisleo, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí