Je mu teď krásně...

Je mu teď krásně...

Chce

skočit z balkónu

v prvním patře

..doufat, že za menší či kratší časový úsek

bude tvou přítomností..

znovu spatřen

Chce zmáčknout knoflík a vyhodit do povětří..

tu smutnou stránku věci

protože písmenka už vadnou jako středoškolské lásky

a přeci

..

a přeci chtějí zůstat při smyslech

 

Chce

zatajit svůj dech a přitom dýchat z plných plic

..vyzdvihovat leckteré všechno

nad veškerým nic

Chce jen zmáčknout ten pitomý knoflík a vyhodit do vzduchu..

všechny své smutné básně

protože tápat v nedobrých jitrech

je nesmysl

..

když je mu teď tak krásně

Autor Trapné děťátko, 01.11.2014
Přečteno 280x
Tipy 24
Poslední tipující: její alter ego, jitoush, Radhuza, nebech, Pamína, Frr, Manni3, AndreaM, hanele m., Jort, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí