Básník na hrobem vlastní viny

Básník na hrobem vlastní viny

Anotace: básník

Myšlenka nepřijde
mlha unaveně do ticha hledí
Proč?jsou všichni bledí
jen vždycky se najde
V každém Lhář
co skryje vlastní Tvář
to se se s podzimem stává
myšlenka nevstane
Mrtvá je
To jen básník
se smrtí si Tyká
otočí nespěchá
není kam
není kam-
jsou jen všude vlastní stíny
Básník nad hrobem vlastní Viny.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.11.2014
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Putovatel, Olex, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí