=Na dušičky

=Na dušičky

Anotace: vzpomínáme...


~Dušičky~
~~~~~~~~~~~~
Na své drahé
vzpomínáme
nejenom
v dušičkový den
 
kytku na hrob dáme
svíčky zapálíme
a v jejich plamíncích
když oči přivíráme
třeba ty,co už nejsou
zahlédneme,
a ti zašeptají 
„neplakej“
nedá se nic dělat
život je takovej.
 
Tak to vždy bylo
tak to je a bude stále
platí to pro chudého
i pro pana krále.
 
Amen.
~~~~~~~~~
---

 

Autor Květka Š., 02.11.2014
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, bogen, MARKO, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky padají na věnce chryzantém
stejně jako mlha do vlasů


a přesto

svíčky šeptají si

lásku si pamatuj

02.11.2014 13:30:48 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí