Gravitačním polem

Gravitačním polem

Anotace: o přitažlivosti, neochutnanosti.... o něm https://www.youtube.com/watch?v=iY4APDrl66s

úsměv universa
jsi modro-sladko nad obzorem
rozvláčné kouzlo pár pohledů a jediného podvečera
a teď si neobratně plavu tvým gravitačním polem

oceán pohledů na tebe a na mě
jsi hebko-vlahý dotek po-letního vánku
dýchám očima po kružnicích tvé karamelovo-čokoládové lázně
už pluješ mojí duši když bdím i propadám spánku

letmý dotek mimo prostor i čas
jsi paprsek majáku nad mým vybásněným molem
omámená dotekem vůně tvých vlasů, tvých nepřeberných krás
a šíleně toužím, když kroužím tvým omamným gravitačním polem
Autor Psyché, 04.11.2014
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Frr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na znak...

05.11.2014 06:47:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí