Mlha

Mlha

Anotace: ...

Nevyšlo slunce,
září jen mlhavý stín
ranního očekávání,
až se rozední.

Krev červánků
je pro oči pohádkou,
skrývá však tajemství
zamlženého oblaku.

Nenachází
dary útěku,
každičký detail
neprostupně zanechává
stopy ve zmatku,
jež nemá konce.

Mraky odstínu záště,
cesta se ztrácí
v masce zániku.

Mlha za světlem...

Světlo za mlhou...
Autor Georgina Weird, 05.11.2014
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě vyšel axiom...

06.11.2014 16:32:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí