Nezměrná touha

Nezměrná touha

Anotace: ,

Krajinou krásnou putoval,světa užíval radosti
však úsměv tvuj milý pro mne je jedinou mojí žádostí
nejsi teď blízko mne ,hluboký v srdci žal
snad osudem to jsi zlým zaváta někam v dál

V prostotě myšlenky čistého člověka
touha je nezměrná , někdy až poleká
jak přespříliš toužebně myslí mou ovládne
představa tebe , mne,
v objetí toho dne
kdy zase jak obloha úplně bez mráčku
my ráno si řekneme , krásný den miláčku
Autor asitmp, 06.11.2014
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí