Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: Když na tom nezáleží...

Kam se poděl ten jas z mých očí?
Kdo mohl vědět, že mi do života skočí?
Šašek bláznivý.

Mysl se točila kolem něj.
Zlehka i intenzivně - zničehonic - zastavil se děj.
Páska se přetrhla.

Bílá a černá.
Modrý a zelená.

Není.

Jsi jen vyprojektovaný blud,
a n-e-s-k-u-t-e-č-ný blb.

Mám toho dost.
.
.
.

Lhostejnost je také možnost.
Autor JaniCZka, 06.11.2014
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatrazpatra, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí