Velebná slova

Velebná slova

Anotace: ...

Žádná velebná slova...
jen prostě a jednoduše ..
smrt.
Není cesty tunelem, není světla v dáli,
není dalšího života.
Jen navždy tma.

Žádná velebná slova..
prostě žil
prostě zemřel.
Není možnosti slyšet hlas, vidět jiskřící oči
Už navždy pryč.

Jen srdce zraněné...
mrzne...

Avšak stále bije...
propíchnuté nožem..
a najednou zas chci
slyšet velebná slova.,.

Kdo miluje neumírá....
Život je jen příprava na smrt
Zas vidět..cítit..slyšet..
tam kde nic nekončí..
bytí stále pokračuje..
slzy usychaj

Zurčí voda divoká...
srdce táhne tělo kupředu..
proč?!
nechci!
musím...

Na skále...dlouhý pohled dolů..
skok.......
a konec??
nikoli
černé vlasy zachyceny o balvan....
dívka...pádá dolů....
vlasy zůstaváj na místě
kameny rozedírají kůži
bílý šat zabarven krví..
voda.....šarlotové barvy
stahuje ledy dolů...

Jen žádné pompézní výrazy..
jen prostě tak jak by to chtěla..
žila
aby poznala smrt.
Autor Markéta G., 30.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí