Začátek konce

Začátek konce

Anotace: ...

Den černý, chvíle předvečerní
krásy, hebounký dotyk na mé
kůži, vnímat a něžně cítit.
V dlouhých pramenech vlasů
se zachytává tma a halí je do
hávu světélkujících hvězd.

Nevnímám, pod světlem pouliční
lampy se stáčí tenká cesta
stříbřitých slz, po které prchá
myšlenka a za ní další mě
opuštějí, ve tmě samotnou
zanechávají hořké prázdnotě.

Ať skončí vše naráz, já tu už
nechci trpět v té bolesti,
která mě spaluje a ničí mou
těžce vydobytou vůli, dálnou
podstatu, tím čím jsem žila.
Radši ten život vzdát, odejít.
Autor Laven De Brig, 08.11.2014
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: El Fantasto, knihomolka, zdenka, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžce se píše komentář...snad jen..dala jsi bolesti jméno...vyjádření...již v tom jsi Ty..citlivý člověk...s citem pro žití...v citu je vůle...Žít...z

08.11.2014 16:23:47 | zdenka

Pokud budeš chtít, napiš mi vzkaz...z

08.11.2014 17:21:37 | zdenka

Jistě ti napíšu...

08.11.2014 19:00:24 | Laven De Brig

Nevím, co odpovědět...

08.11.2014 17:09:51 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí