Čekání

Čekání

Anotace: Čekání na lepší časy

Klidně tu budu teď pod lampou stát.
Vzpomínat na tebe, nechat si zdát,
že zase brzy přijdeš k mým dveřím,
řekneš mi zlatíčko,tomu moc věřím.

Chci čekat na tebe, nechci moc dlouho.
a zprávu od tebe, nemusíš dlouhou.
Jen, že jsi v pořádku, ať nebojím se zas.
Chci aby pozpátku běžel můj čas.
Chci zas ten okamžik prožívat znova,
ať slyším znovu hlas a tvoje slova.

I tvoje výčitky zní mi tak hravě,
hledám je zas a zas ve svojí hlavě.
Řekni jen: Mám se fajn. A já zas budu,
nejšťastnějším člověkem našeho druhu.
Autor adaj, 09.11.2014
Přečteno 226x
Tipy 9
Poslední tipující: Martinecka23, ElaJah, knihomolka, jitka.svobodova, AndreaM, hselby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí