Pohled

Pohled

Anotace: Vznikla jednoho chladného večera někde na horách

Cigaret dým vzhůru stoupá

Smrt se kolem tiše toulá

Dotek a letmé chvění

Odchází v zapomnění

Slzy svítání zkropí

Růžový slon se k zemí hroutí

Ruka

Co držela jej

Už nic neuchopí

Červánky

Které venku vítr zrodí

Už nikdy

Nikdy neuvidí
Autor SadLily, 30.01.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí