Antipod

Antipod

Anotace: no zajimalo by me jestli to nekdo pochopi

Vyset jen tak hlavou dolů
myšlenky nechat utíkat
najít smysl nových bohů
přenechat věci antropodům

nohy dělají co ruce
hlava nespatří už slunce
ruce chápavé palce mají
nohy tuhle vlastnost zavidějí

místo mozku sraženou krev
nezavídím už antipodům
už chci dolů hlavu vzhuru
slunce zřít
Autor Piškot_kv, 30.01.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí