Sbohem

Sbohem

Anotace: ...

Nikdy mi to nejspíš neodpustíš,
ale už je to asi jedno.
Odcházím, nebraň mi, nikam to
nevede, je to zbytečné.
Nikdy se to nemělo stát, ale
stalo se, že mám tě ráda.
Tvůj hlas jsem něměla poznat,
ale poznala, jemný vánek.

Nemysli si, že jsem bezcitná,
tohle rozhodnutí mě zničilo.
Mé oči jsou zarudlé od pláče,
celou noc bez přestání.
Je mi líto, to takhle skončit,
ale nic jiného mi nezbývá.

Tvé oči opouštím a tvůj hlas
rychle umlkl, možná mě za to
nenávidíš, ale za zlé ti to
nedávám, je to má vina.
Možná se jednou potkáme, ty
jistě už budeš zamilován do
jiné, to ti přeju, abys
byl dlouho šťastný.

Promiň mi, že.....to ti již
nesmím říct.
Autor Laven De Brig, 15.11.2014
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, A42, Malá mořská víla, ElaJah, Zasněný básník, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm...
Je pěkná.
Tobě, asi potřebuješ, hodně sil.

15.11.2014 15:30:15 | ElaJah

Děkuju, i když za tuhle báseň děkovat nemůžu

15.11.2014 18:26:18 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí