Igelitová doba

Igelitová doba

Anotace: ...

žijeme v igelitové době
všechno je ponořeno do
igelitu
modly
monstra
polyethylenovýho manifestu
plastové doby

recykluj a zachraň tím
millenium plastu
naser do igelitové tašky
roztoč ji vesele nad hlavou
a házej!
přirozeně že nic nechytim
nemám na to žaludek
a jsem plný vlastního průjmu
ze všeho co mi moc nesedne

Tendence roztrhat tu hmotu
jsou až psychopatické
trhat cáry šustivého masa
syntetická krev
vražda
smrt PVC
permanentní
vrozená
cynickost
a uměle tvořená mysl
to je moje podstata

zabalená v igelitu
Autor Taylor Nash, 18.11.2014
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Azi, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super téma :-)

18.11.2014 22:32:39 | hledač

Druhá půlka poslední sloky je super... :o)

18.11.2014 20:47:59 | Elisa K.

Zakončení básní musej bejt u mě vždycky nejlepší, takže díky!

18.11.2014 20:53:57 | Taylor Nash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí