Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Mám dojem, že závislost na Bohu je taky nemocí.

Půjč mu své rameno
ať se může vyplakat
Však všichni známe ho
jak ho z nory vylákat

Je to smutná postava
veselého vzření
Často se to nestává
z klidu vytržení

Půjč mu své dlaně
ať se může dotýkat
Vrhá se na ně
jako by nemohl dýchat

Topí se topí v střízlivosti
v iracionálním světě
Božím
Přejedl se do sytosti
nedefinované své bytosti
snad polotovar ne-li zmetek
Po vyluštění toužím
dřív nepůjdu spát
chci odpověď  znát

ať mohu napsat dovětek

Proč se trápím za ostatní
a teď i za sebe
Proč mi neřeknou vypadni
a běž rovnou do Nebe

Lezu
sobě na nervy
a snad i ostatním
Pokorný se stává všedním
s milostí do rezervy
Nevyčerpatelné zdroje došli
na dně se cítím bezpečně
Kam chceš mě klidně pošli
už se cítím výtečně

Konečně jsem svobodný
nikde a nikomu nepatřím
Budu raději pohodný
a tak si klidně láteřím




Autor VEDz RVAHEs, 19.11.2014
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí