Oči

Oči

Anotace: ...

Překrásné oči tvé jež rovny jsou démantům
Jak v klícce kouzelné pod víčky se skrývají
Ještě se brání vstříc dnu novým tématům
Však za chvíli procitnou, jak zářivé bývají !

Letmo se dotýkám tvých konečků vlasů
Chci zastavit čas, jen s Tebou být spjat
Pro ranní úsměv Tvůj, tu nesmírnou krásu
Já i život svůj mohl bych dát
Autor asitmp, 20.11.2014
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom hodně citu. Až mě bodlo u srdce:)
Moc hezký obsah.

20.11.2014 17:35:04 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí