Kde jsou...

Kde jsou...

Anotace: ---

Kde jsou křídla motýlí
kde je píseň vod
v zapomnění chvíli
malou padnou.

Kde je vůně mámivá
z květů líbezných
které každým rokem
v stejnou dobu chřadnou.

Odpočinek žádají
stromy. listoví
prý tajemství mají
a nám ho nepoví.

Utichl zpěv ptáků
hnízda prázdná jsou
někde jinde zpívají
ptačí píseň svou.

Kde je teplo paprsků
co hladí po těle
místo nich chladný vítr
líbá tváře nesměle.

Bzukot pilných včel
utichl, šly spát
čerpat nové síly
až pyl z květů budou sát.

Načechraly peřinu
polštáře ustlaly
časy snů a spánku
v přírodě nastaly.
Autor Rozina, 20.11.2014
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: penstla, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně jsi to napsala....ST

20.11.2014 20:57:32 | jitka.svobodova

To mě těší, moc děkuji.

20.11.2014 21:19:58 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí