Začátek konce, ale nový začátek začátku

Začátek konce, ale nový začátek začátku

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&feature=player_embedded ...... Pro zpříjemnění chvíle, kterou strávíte přečtením této básně...jsem ráda, že mě ty city již netíží...

Schovej svou tvář ve svých dlaních
Dál mi předstírej, že pláčeš.
Vím, že vše je jinak, zvláštně.
Hlas tvůj mi nic neříká.
Už jsem nejspíš hluché....
...a vlastně mi to nevadí.

Tvoje oči, už nikdy nebudu bláznit.
Ztrať se přelude, ztrať, už zmiz.
Nemám na tebe náladu, mít ani nebudu.
Ty lháři, hned ses dobýval do náruče
té, kterou jsi pomlouval, přede mnou,
jakmile jsem s tebou už nebyla.

Co mám teď podle tebe dělat?
Nebyla jsem k tobě bezcitná a to víš.
Mám tě ráda, ale myslím, že tebe to
nikdy nezajímalo.
Víš co? Mě je to vlastně jedno.

....Já už tě jednou spatřila, ale
až nyní jsem ráda, že tys mě nespatřil
...
Autor Laven De Brig, 21.11.2014
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí