Chce se mi.

Chce se mi.

Anotace: <p style="text-align: center;">Chce se mi nasadit červený nos.<br />A na hlavu žlutou...

Chce se mi nasadit červený nos.
A na hlavu žlutou čepici.
- To pro efekt barvy.
Chce se mi jít starou cestou do nikam,
v mých prošlapaných botách.
Chce se mi tančit s harlekýny,
a poručit slunci víc tepla,
obloze víc modré.
Ale…
Kdo by věřil dýmu, který se za zády rozplyne.
Kdo by věřil stínu za ranního slunce.
Snad jen pošetilec….ne blázen.

Autor Adéla K., 24.11.2014
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, jitoush, Jort, Putovatel, bogen, Tom Dvořák, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl bych jít starou cestou do nikam, s takovou poutí si totiž tykám.

25.11.2014 02:00:44 | Putovatel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí