Svléknu tě

Svléknu tě

Anotace: Jsem podle Chinese astrology Opice

Svléknu tě.....
jako když had z kůže se svléká

Zlákám tě....
vším tím co tě jindy tak leká

Přivoním k tobě po koupeli
jako bys říct chtěla něco,
však rety Tvé zkameněly

Teď netřeba slov, jen pokyn dej - Opičko, lov!
Autor asitmp, 26.11.2014
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí