Renkovi

Renkovi

Anotace: Slyšet tvůj hlas a zemřít

Slyším tvoje sladká slova,
nejde to jinak, než tě nemilovat.

Trvá to už víc než rok,
co se snažím držet krok.

Pověz, jak se vyrovnat mám,
že jsi dříve nechodil k nám.

Po našem firemním večírku,
chci s tebou být sama na chvilku.

Jak jste udělali veřejnou sbírku,
šmátral jsi děvčeti po stehýnku.

Měl jsi spoustu holek před mými zraky,
chtěla jsem abys mi to udělal taky.

Pod kůží tě zase mám,
však se řádně přichystám.

Nechci už být na konci sil,
proč jsi mě veřejně zahanbil?
Autor adaj, 27.11.2014
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí