Ezope nezlob

Ezope nezlob

Anotace: ...

Smutně kráčí,
občas škytne,
křídly zlehka mávajíc,
flamendr se domů vrací
smutně k zemi koukajíc
Ten to od své ženy schytá!...Emanuel - motýl,
v nektarovém baru výplatu svou propil.

Želva Klára rudne vzteky,
nadává, pak pláče
"Než s Tebou zase někam půjdu - to radši do mekáče!!!
"Omlouvám se", špitl Rudolf,
"Já myslel - Toť film pro želvy !
Překvapen pak v kině koukám - namísto "Tanec želvy"
Samá šelma pobíhá tu - Ach on to "Tanec se Lvy!"

V Hannoveru Včelka Mája,
roztomilá duše,
sprchovat se chtěla - řekla: "Bitte Dusche!"

Koza Líza v Lídlu byla,
nakupovat kozí mls,
v zelenině ochutnala jarní chutný trávy trs

Při návštěvě u lékaře stěžoval si Mlok
"Pokaždé, když prdnu si - tak mně boli bok"
Autor asitmp, 27.11.2014
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, Gaspi03
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je milý! :D Prima sranda - pro děti (i dospělé) jako ušité ;) Ď.

21.01.2015 22:17:26 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí