v šedivě ponuré noci

v šedivě ponuré noci

Anotace: ...

 

z roztrhané opony

nevlídného nebe

visí večerní šeď

a havraní hlasy

skoro jako kletba

skřípaná na skle

a oteklá chřípí noci

dokola přehrávají

stejnou sonátu

protože déšť

je víc než

vytrvalý

hudebník

 

mlhy se převracejí

a měsíc ani nevyšel

hanzovním městem

bloudí pískař

aby svolal krysy

a kdesi za oceánem

opiem příliš

zmožený Edgar

píše za svitu

bledé svíčky

ve strnulém tichu

a na pokraji

šílenství

jedné v ráji

Autor josuatree, 29.11.2014
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Olex, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové noci nejsou špatné...

01.12.2014 16:10:57 | enigman

taková imaginární přízračná noc se vzpomínkou na geniálního opilce a fabulátora :-)

01.12.2014 20:08:21 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí