Karma

Karma

Anotace: To co vyšleš ........

To co vyšleš
vrátí se Ti zpátky
jako ozvěna,
to co vyšleš
vrátí se Ti zpátky
srazit na kolena.

Život si samy tvoříme
podle toho jaký jsme,
zhmotní se to co vyšleme
jak dobré tak i zlé.

To co vyšleš
vrátí se Ti zpět
a ani nevíš jak,

to co vyšleš
vrátí se Ti zpět
je to jako zázrak.

Pokud lidi klameš
dávej dobrý pozor,
vše zpět dostaneš,
až otevře ten trezor.

Říká se jí KARMA
a mé své zákony,
nic nedá Ti zdarma
vše má své příčiny.

To co vyšleš
vrátí se Ti zpátky,
tak snad už chápeš
proč psal jsem tyto řádky.

Autor WIRUS, 29.11.2014
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, bogen, zdenka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv...z

29.11.2014 11:24:15 | zdenka

platí i na boha zákony karmy?? :)

29.11.2014 10:24:39 | Daniela

Doufám...

29.11.2014 22:02:45 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí