Odešla

Odešla

Anotace: A už se nevrátí...

Ten zlomený úsměv v oči tvé,
když chybějící dílek srdce nesedne,
a slza co hřeje mokrou líc,
bylas má ale já chtěl víc,

Teď smutné tóny zní,
a kdo ztratil tak už ví,
že nemilovat lepší než ztratit je,
když marná láska hlavu posedne,

A ostrý je trn té vržené růže,
a třeba zbláznit se člověk může,
ale city k tobě nezmění,
to mé marné snění,

Jak jsi má a já hřeji tě v náručí,
kdo osud mění a co dalšího mi poručí,
než nechat tě už nocí jít svůj sen snít,
naříkat když nemohu tě mít...
Autor Earl, 30.11.2014
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě bylo krásné milovat a ztratit, než nemilovat vůbec...

01.12.2014 16:02:52 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí