Exploze

Exploze

Anotace: ...

lavina světla
oproti tomu, čemu říkaj
tma,
tak flušu hlavou dolů,
abych zjistil na čem jsem

exploze miliónů sluncí

v dáli opravdový horko
milý pozemšťane
který si stěžuješ
na letní vedra
a potíš slzy a drbeš si koule
do krve
kvůli jednomu
komářímu štípnutí

my sedíme spolu
na polorozpadlým kmeni
hulíme s pocitem zadostiučinění
a lásky k rose
a trávě
co svěží
probouzí
spící medojedy
v mozkovně

NEON

auto a zase

NEON

vtisknut domům měst
magický články a spoustu
mrtvejch much
uvnitř těch tyčí
s barevnými světly

a to cigáro co beru do ruky
tak krásně voní
touží po upálení
cigareta - laskavá čarodějnice
bez potřeby se přiznávající
ke kacířství

,,upal mě
chci oheň
a planoucí oko"

stal jsem se členem inkvizice
a za večerního
houkání sanitek,
co jedou pro mrtvoly
zapaluji tu kouzelně
nevinně
provinilou krásku

a zhasínám světlo
Autor Taylor Nash, 30.11.2014
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí