Taková...

Taková...

Anotace: Pocta současně vznikající poezii.

Rozpadám se do rytmu básně
zhroucené ozvěny možná dříve úspěšných lidí
vyrvat sám sebe
intonace se mění

Ošklivé holky nikoho nezajímají
pocit, který člověk může cítit
k dokonalosti chybí už jen hrnek kávy

To zlomené, ubohé, vystrašené a neschopné já

Nechat plynout myšlenky
nezdržet se tak dlouho, abychom se stali zranitelnými
neschopné já

Taková píčovina...

Autor Zina_Blitzee, 01.12.2014
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Tom Dvořák, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná :)

01.12.2014 23:13:01 | Tom Dvořák

to existuje?...

01.12.2014 13:39:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí