Sto Slov

Sto Slov

Anotace: Sto slov. Tisíc myšlenek do jedné věty. Sto slov do jedné myšlenky. Pár let pro...

Sto slov.
Tisíc myšlenek do jedné věty.
Sto slov do jedné myšlenky.
Pár let pro několik vteřin.
Pár vteřin pro ochotu uvěřit.

Uvěřit ve sny, které můžeš ztratit,
pro pár slov jedné věty.
Mluvit a nic neříkat.
Myslet a stále naříkat.
Žít.

Žít sen, stejnou cestou jít.
Jehož cílem je být, být bez dechnu,
nemoci být pro tvoji útěchu.

Pár vět jenž neměli být napsány.
Sedím na scestí, cestu nevidím.
Bez vzduchu tápu, kterým směrem jít.

Jedná otázka pro sto slov opakující
se v myšlenkách. Snad nezachvátí
tě zloba, ale dochází slova. Slov
tisíc, které chci říct, které chceš slyšet?
Autor Slinger, 02.12.2014
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí