O válce

O válce

Anotace: ...

Co se to stalo s milióny přátel,
kam že se poděli?
Matky, děti, synové
Kam jen je odvedli šediví andělé?

Ve věžích je cítit smutek
Představení samoty je vyprodáno
slzavá vzpomínka na dotek
na sny,na mlhavé ráno

milióny proměnili se v prach
svět převrátil se naopak
Autor horymír, 31.01.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

andělé se mi tam nelíbí, jinak ale strhující

31.01.2007 09:10:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí