Cesty se prostřelí nakonec samy

Cesty se prostřelí nakonec samy

Anotace: !!

Vím,

zvala tě včera ráno

na projížďku po nepodařeném večeru

vlastní jí dal málo

- prý jen pár slov

tak jsi to nastartoval

 

a on si někde v pajzlu léčil nervy

 

byla jsem nalitá do knížek

jako voda, co jste pili

ze záhybů svých těl

 

mezitím jsi

stačil zjistit

jakou má kuchyň, obývák i

dětský pokoj pro svou dceru

a jak vypadá její muž

z fotky v telefonu

když volal a ptal se,

jestli může

jít zpátky domů

 

"Můžeš jít zpátky domů?"

 

Autor Aaliyan, 05.12.2014
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stránky bejvaj občas mokrý

06.12.2014 15:56:16 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí