Oka mžik.

Oka mžik.

Anotace: ...

Stránku po stránce,
žijeme ve schránce,
TA lekce přišla, opět.
Daruj mi jemný dotek.
Jo, zdravím tě.
A už nechoď.
Autor JaniCZka, 06.12.2014
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí