(začátek)

(začátek)

Anotace: a možná (přijde) i konec.

mám vyrytou vzpomínku
na zádech
a ještě víc
(a mnohem níž)
mezi stehny
(tam , kde mi teď spíš)
Tvůj chtíč.
Vzpomínáš ?
jeden pohled
letmý dotyk
(teče mi krev)
a Ty mne proklínáš.
tvrdě a vášnivě
ve vašich peřinách
(proklínáš a napínáš)
jako strunu.
vpíjíš se do šíje
do prsou a níž ...
mezi stehny
(tam, kde mi teď spíš)
Autor amores peros, 08.12.2014
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, JR, enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až se probudí...

16.12.2014 12:18:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí