Schody do sebe ...

Schody do sebe ...

Anotace: ...prošlapávám ...

…ten okamžik je nepostižitelný … nezřetelná hranice kdy láska jen tak láme srdce …s úsměvem a naivitou …pro zábavu …na počkání …v poslední minutě dne a s první minutou dne nového … hledí nám do srdce …tváří v tvář … jako dívka sledující tu svou v zrcadle … je stejná ale přitom trochu jiná …každá vteřina …odraz té předcházející …pojí se v řetězec, který vede do minulosti … prchavý okamžik …let noční můry narážející do cylindru petrolejky …rafičku sluneční lásky tvoří stín, který v noci hodiny zastaví …splyne s tmou … v čase kdy vchází padlí andělé, múzy a jejich básníci … v čase sebevrahů, milenců bez rozkoše …

 

…na poslední stránce svého života sundám torzo toho, co zbylo … v sepjatých dlaních tepe teplé srdce věčného času …v nekonečně temném prostoru …některá tajemství zůstanou skryta i zvědavým hvězdářům …

 

…láska… schody do nebe prošlapané milióny chodidel … 

Autor WhiteSkull, 11.12.2014
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: IkkarisKa, enigman, knihomolka, Jort, hanele m., isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady si ještě, zdá se, počtu. Jsem ráda, že jsem objevila.

31.10.2023 19:25:59 | IkkarisKa

..namíchal jsi pěknou číši prchavých okamžiků..i věčného času;-)

11.12.2014 19:59:04 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí