Život

Život

Anotace: Myšlenkový proud. Velmi volný verš.:)

Slunce zapadá, ale naše životy pokračují

Pokračují do neznáma, do tmy a strachu

Avšak nač bát se strachu a strádání?

Vždyť špatné věci stávají se kvůli nám samým

Chtěl bych být bezchybný, ale to nám není dáno

Proto špatným věcem čelím  tváří v tvář

A z každé špatnosti vyrobím drahokam

Drahokam, jenž změní vše v dobro

To jest cesta, která vede k radosti života

Proto děkuji všem i za to špatné

Děkuji za každý nový den, kdy mohu žít

Děkuji za každý nový důvod proč žít

 

Slunce vychází a najednou vše je jasné

Co večer zdálo se nemožné, nyní lze

Vše zdá se být tak jednoduché

Po mém těle rozprostírá se teplo

To jest chtíč, chtíč něco změnit

Změnit celý svět, tak aby byl lepší

Tak aby žilo se lépe a šťastně

Potkat někoho kdo chápe a naslouchá

Někoho kdo zažehne svíčku života mou

 

Naše životy míjí se a prolínají

Do té doby než spojí se

Pak dají na svět život nový

Život, jenž zapojí se do koloběhu

Koloběhu, pro který žijeme

Je všude a je nám vším

Není to bůh, je to láska

To je věc, pro kterou dýcháme

To je věc, která dá nám odpovědi

Věc, která nás nutí změnit se

K dobrému i zlému…

Autor Viktor S, 16.12.2014
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, to je..

20.12.2014 18:50:26 | CULIKATÁ

Kdybychom všichni dávali lásku od srdce, bylo by všude na světě dobře, škoda, že se to nedá uskutečnit :-(

16.12.2014 17:37:43 | CULIKATÁ

je to velká škoda :)

16.12.2014 23:30:13 | Viktor S

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí