Tvé snění

Tvé snění

Anotace: ...

Už plamen svíčky zhas´,
už zaschl vosk na tvé dlani,
už umřelo co bylo v nás,
i ta nejvroucnější přání.

Ve snu se usmíváš,
a víčka se ti chvějí,
jsi krásná když nic neříkáš,
já ohlídám tvé snění.

Jsi bledá jak světlo měsíce,
Co oknem proniká,
Jsi jediná i když jedna z tisíce,
na co myslím? To se neříká.

Cítím vůni tvých vlasů,
a pozoruji tvoji tvář,
lze popsat vůbec tu krásu,
oběť složit jí na oltář.

Napínáš je jako struna liry,
když rty se tě dotýkám,
tvé krásy by tu pro mne byly,
a přesto já – utíkám.
Autor Kryštof, 16.12.2014
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Helena Buchtová, jitoush, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Daniela, Madanik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej ... fajn dílo, takový mám rád. Potěšils .-) A víc takových doufám bude .-)

16.12.2014 15:51:14 | Madanik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí