Životní moudrost

Životní moudrost

Anotace: Čti nebo nech být, ale jak už se jednou do toho pustíš měl bych to nedočíst dokonce.

Sbírka: Brygadýrská poezie

Tvořím život, tvořím boj, hej,
tvořím data, tvořím děj.

Vítr žene mě do dáli,
lítám tu jako orli.
Nad všechno se podvznesu,
tíhu žádnou nenesu.
Uvolním se jako šprým,
z úst vypouštím pouze dým.
Nejsem ale parní stroj,
je to pouze a jen můj boj.
se světem a letem,
dětským kulometem,
s větrnými mlýny se biju,
jako quichot po rumu bliju.
Házím to všude kolem,
z vokna to klopím na zem.
třetí patro celkem ujde,
nikdo nikam prostě nejde.
Házím jim to na headky,
a pokropím jim jejich zadky.
Spíš prdele,
abych zůstal do neděle,
dávám si tyhle sračky jak troska,
proto nemohu poslouchat ska.
nemám žádnou kytaru či trubku,
dám ti palcátem na budku.
V zimně ptáci nebou mít kde být,
budeš muset je všechny zabít.
Za čest a slávu budeš muset se bít,
nebo se zas a znova poblít.
Hodíš do sebe třikrát absinth,
do toho jedeš na synth
robíš step co nemá žádný dub,
že ti vyrazí tvůj posledni zub.
Autor Michaeles, 16.12.2014
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí